OVER ONS

Vind-een-vertaler is een groep ervaren Nederlandse en Engelse vertalers, redacteuren, tekstschrijvers en tolken. We zijn onafhankelijke, in Nederland gelokaliseerde taalprofessionals met taalkundige en/of andere academische kwalificaties. We bieden kostenefficiënte taaldiensten zoals vertalen, redactie/ revisie, copywriting en tolken.

Vind-een-vertaler is een vereniging van taalbedrijven die geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel (KvK nummer 08206653).

ERVARING

De meesten van ons hebben buiten het communicatievak gewerkt en daarmee hebben we naast vaardigheden op het gebied van taal, ook een ruime ervaring op andere gebieden opgebouwd. Bijvoorbeeld op het gebied van landbouw, biologie, chemie, onderwijs, techniek, IT en computing, marketing, materialen, gezondheidszorg, ergotherapie en sociologie.

NETWERK VAN PROFESSIONALS

Kunt u hier niet de specialist vinden die u nodig heeft? Wij hebben goede contacten met een breder netwerk van hoog gekwalificeerde professionals.

PERSBERICHT

Vind-een-vertaler: professionele hulp bij communicatie in het Engels

Op 5 maart 2010 vond de lancering plaats van www.vind-een-vertaler.nl. Op deze soepel navigeerbare website vindt de bezoeker met slechts enkele klikken de juiste professionele ondersteuning bij communicatie in het Engels, of het nu gaat om een vertaler, een revisor, een tekstschrijver, een tolk of een taaltrainer.

Vind-een-vertaler is geen vertaalbureau, maar een initiatief van een groep ervaren onafhankelijke taalprofessionals, die ieder in hun eigen vakgebied hun sporen verdiend hebben. Deze specialisten in bijvoorbeeld academisch, technisch, financieel of juridisch Engels hebben hun soms heel specifieke terminologiekennis in veel gevallen opgedaan als praktijkmensen in deze vakgebieden, voordat zij het communicatievak instapten.

Op vind-een-vertaler.nl vindt de bezoeker deze professionals op twee manieren gerangschikt:

  • naar de diensten die ze aanbieden (vertalen, redigeren, schrijven, tolken, opleiding)
  • naar de vakgebieden waarin ze thuis zijn (bijvoorbeeld architectuur, medisch, recht, IT, natuurwetenschappen)

Een klik op de naam van de gewenste specialist brengt de bezoeker op een aan deze persoon gewijde pagina, met uitgebreide gegevens en contactinformatie. Klant en taalprofessional kunnen vervolgens rechtstreeks zakendoen.

Medeoprichter Dave Thomas: "Wij hebben allemaal veel ervaring op onze eigen vakgebieden, maar we erkennen dat klanten soms meer of andere vaardigheden nodig hebben dan wij ieder alleen kunnen bieden. Door onze krachten via vind-een-vertaler te bundelen, kunnen we de klant niet alleen een passend antwoord op zijn vraag geven, maar ook de kwaliteit en expertise die hij van ons gewend is."

CONTACT

Het is de bedoeling dat contact direct gelegd wordt met de bedrijven die op deze website vertegenwoordigd zijn. Voor algemene vragen kunt u het volgende adres gebruiken:

Vind-een-vertaler
PO Box 82
8260 AB Kampen
The Netherlands

info@vind-een-vertaler.nl

Leden Vind-een-vertaler.nl

Carla Bakkum
Editing Engels, vertaling Nederlands-Engels en Engels-Nederlands

Lisa Dacosta
Vertalen Nederlands-Engels, redigeren

Mike Gould
Copywriting, vertaling, redactie; marketingcommunicatie, journalistiek & redactionele ondersteuning, taal training

Kumar Jamdagni
Vertalingen Nederlands - Engels, redigeren, proofreading

Maris van der Laak
Gerechtstolk Nederlands-Engels v.v., vertalingen Nederlands - Engels, reviseren Engels, docent Engels

Billy Nolan
Vertalen Nederlands-Engels, redigeren, corrigeren en persklaar maken (Architectuur & constructie)

Peggy van Schaik
Dutch to English translations (juridisch), redigeren & reviseren Engels

Cathy Scott
Copywriting / tekstschrijven, redigeren en herschrijven Engels, vertaling Nederlands Engels