Mike Gould

Wij zijn consultants gespecialiseerd in communicatie en cultuur. Onze expertise is gestoeld op onze jarenlange ervaring als tekstschrijvers en trainers. Wij helpen uiteenlopende cliënten – onder meer ondernemingen, universiteiten en onderzoeksinstellingen – hun boodschappen doeltreffend uit te dragen in beleidsdocumenten, (jaar)verslagen, tijdschriften en brochures. Ook coachen wij internationaal opererende managers en directieleden.

Met onze communicatievaardigheden en interculturele expertise helpen wij onze cliënten om doeltreffende presentaties, rapporten en bedrijfsdocumenten op te stellen. Wij combineren helder schriftelijk taalgebruik met kennis van talen en culturen. Wij werken nauw samen met toonaangevende ontwerp- en cultuuradviesbureaus, partners die net als wij hechten aan heldere communicatieproducten die scherp zijn afgestemd op de doelgroep.

Aangeboden diensten

  • Copywriting en advisering
  • Vertaling en redactie
  • Marketingcommunicatie en PR
  • Journalistiek en redactionele ondersteuning
  • Training in communicatievaardigheden

Werkgebieden

  • Academisch schrijven
  • Presentatievaardigheden
  • Onderhandelingsvaardigheden
  • Cross-culturele communicatie

Contact persoon
Mike Gould is een director bij communicatie-adviesbureau Michael Gould Associates BV. Mike heeft grote ervaring in het assisteren van individuele cliënten en organisaties die streven naar effectieve communicatie. Als docent traint hij onderzoekers in het schrijven voor wetenschappelijke publicaties. Als coach in schrijfvaardigheid, presentatievaardigheden en onderhandelingsvaardigheden werkt hij zowel één op één als met groepen. Interculturele communicatie heeft zijn bijzondere interesse. ‘Over de hele wereld communiceren steeds meer mensen in het Engels, zowel intern (in hun eigen organisaties) als extern. Dat schept vaak problemen. Hoe kun je van iemand in een leidinggevende positie verwachten dat hij of zij zich in een vreemde taal even goed kan uitdrukken als in de moedertaal?’
 
 
LinkedIn profiel Mike Gould

Contact Informatie

Telefoon :
026 3516 750
Email :
Adres :
Apeldoornseweg 21
6814 BG  Arnhem

Stuur een e-mail

Alle velden invullen a.u.b.

Naam :

Email :

Uw bericht en eventueel telefoonnummer hier melden :