Cathy Scott

Concepten - Kopij - Transcreatie Heeft u overtuigende, aandachttrekkende, serieuze of grappige woorden nodig om uw product of dienst te helpen verkopen? Of u nu een origineel stuk kopij wenst, of een transcreatie van een bestaande Nederlandse tekst, u bent bij mij aan het juiste adres.

Aangeboden diensten

  • Copywriting / tekstschrijven
  • Redigeren en herschrijven Engels
  • Vertaling Nederlands Engels

Werkgebieden

  • Reclame
  • Publiciteit

Met meer dan 25 jaar ervaring in het werken binnen en met reclamebureaus en klanten, kom ik te voorschijn met frisse, creatieve concepten in welke vorm van media dan ook, van TV reclames tot posters, advertenties, brochures, foldertjes en web sites, en vooral met woorden die mensen daadwerkelijk willen lezen.

Als geboren Engelse copywriter kan ik de noodzakelijke maar droge informatie in uw briefing veranderen in sprankelende teksten die uw lezers zin geven om van u te kopen. Daarnaast helpt mijn journalistieke ervaring om een goed verhaal op papier te zetten.

Of bent u op zoek naar een goede vertaling? Ik kan voor u Nederlands en 'Dunglish' veranderen in het juiste en vloeiende Engels dat door Engelsen en internationale lezers zo geapprecieerd en vooral begrepen wordt.

Geïnteresseerd? Neem gewoon nu contact met mij op voor een gesprek en impressie van mijn werk.

Contact Informatie

Telefoon :
0346 551528
06 51314951
Email :
Adres :
Fazantenkamp 280
3607 CN  Maarssen

Stuur een e-mail

Alle velden invullen a.u.b.

Naam :

Email :

Uw bericht en eventueel telefoonnummer hier melden :